Voor uw stralende lach bij Tandarts Verbeek Borne

Home Praktijk Gezonde tanden Mooie tanden Profylaxe Tandimplantaten Onze diensten Informatiefolders Nieuwtjes Spreekuren Contact / Route  
mooie tanden

Een stralende lach is het mooiste visitekaartje. Gezonde tanden zijn meer dan alleen een mooie “bijkomstigheid” in het gezicht van een mens. Ze vormen een beslissende factor voor succes, voor intermenselijk contact en voor iemands blijvende indruk. Om uw stralende lach te behouden, bieden wij u een professionele reiniging van uw tanden aan: een methode waarmee, zonder dat u er veel van merkt, iedere verkleuring of aanslag kan worden verwijderd - veel effectiever dan met de tandverzorging thuis. Bovendien is een regelmatige professionele tandreiniging belangrijk om tandaandoeningen te voorkomen.

Volkeramiek waar u enthousiast van wordt!
De eerste indruk is vaak beslissend, hoe komen wij bij onze medemens over. In het bijzonder speelt een mooi gebit hierbij een belangrijke rol.
Het verlangen naar, indien mogelijk, onopvallende kronen en bruggen is volkomen begrijpelijk - en met de nieuwe high-tech-volkeramiek Cercon smart ceramics is deze wens in absoluut overtuigende kwaliteit ook realiseerbaar.
Cercon smart ceramics maakt een uiterst natuurlijk werkende esthetiek mogelijk en is bovendien uitermate bioverdraaglijk. De website www.cercon-smart-ceramics.nl geeft u alle belangrijke informatie over de compromisloze goede verzorging met Cercon.

Wij werken samen met ervaren tandtechnische specialisten:
Wij werken nauw samen met gerenommeerde tandheelkundige laboratoria op wiens kwaliteit wij volledig kunnen vertrouwen. Samen met ons team van tandtechnici beoordelen wij uw individuele situatie en ontwikkelen op basis daarvan de optimale aanpak.


Röntgenfoto tandarts verbeek borne

parodontologie tandarts verbeek borneSpreekuren:

Maandag t/m Donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 17.00 uur Vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur
 
Tandartspraktijk Verbeek   Grotestraat 83   7622 GC Borne   Telefoon: 074-2661422 Home